ορθοπεδικός καλός Βασιλοπουλός Αριστομένης

αρθροπλαστική γόνατος 

Αρθροπλαστική Γόνατος: Η Λύση για Ανακούφιση από τον Πόνο

 

Η αρθροπλαστική γόνατος αποτελεί μια σύγχρονη ιατρική διαδικασία που προσφέρει σημαντική ανακούφιση σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γόνατο λόγω τραυματισμών, αρθρίτιδας ή φυσιολογικής φθοράς του αρθρικού χόνδρου.

 

 

 

 

Η οστεοαρθρίτιδα γόνατος ορθοπεδικός Βασιλοπουλός Αριστομένης

Τι είναι η Αρθροπλαστική Γόνατος;

Η αρθροπλαστική γόνατος αποτελεί μια σύγχρονη ιατρική διαδικασία που προσφέρει σημαντική ανακούφιση σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γόνατο λόγω τραυματισμών, αρθρίτιδας ή φυσιολογικής φθοράς του αρθρικού χόνδρου.

 

 

Η αρθροπλαστική γόνατος είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αντικατάσταση των κατεστραμμένων τμημάτων του γόνατος με τεχνητές αρθρώσεις. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός αφαιρεί το φθαρμένο αρθρικό χόνδρο και τα κατεστραμμένα ιστού του γόνατος, αντικαθιστώντας τα με τμήματα από υλικά όπως πλαστικό και μέταλλο.

Πότε Χρειάζεται Αρθροπλαστική Γόνατος;

Η αρθροπλαστική γόνατος συνήθως συνιστάται όταν ο πόνος και η περιορισμένη κινητικότητα του γόνατος επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής του ασθενούς και άλλες μη χειρουργικές επιλογές αποδειχθούν ανεπαρκείς.

φωτογραφια που δειχνει ενα γονατο που εχει γινει Αρθροπλαστική γόνατος

Θέλετε ραντεβού με τον γιατρό;

Οι Οφέλη της Αρθροπλαστικής Γόνατος

 

 • Ανακούφιση από τον Πόνο: Η επέμβαση μπορεί να ελαχιστοποιήσει ή ακόμα και να εξαλείψει τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα και τις άλλες καταστάσεις του γόνατος.

 

 • Βελτίωση της Κινητικότητας: Οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες με βελτιωμένη κινητικότητα και ευελιξία.

 

 • Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής: Η αντικατάσταση του κατεστραμμένου γόνατος οδηγεί σε βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ψυχολογικής ευημερίας του ασθενούς.

 

 

 

 

 

 

Η ολική αρθροπλαστική του γόνατος (αλλαγή γόνατος) είναι η αντικατάσταση των επιφανειών των οστών της άρθρωσης που έρχονται σε επαφή και είναι φθαρμένες

Η Διαδικασία της Αρθροπλαστικής Γόνατος

 

 • Εξέταση και Καταρτισμός Σχεδίου: Ο γιατρός προσδιορίζει την κατάλληλη διαδικασία για κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του γόνατος και τις ανάγκες του ασθενούς.

 

 • Χειρουργική Επέμβαση: Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός αντικαθιστά τα κατεστραμμένα τμήματα του γόνατος με τις τεχνητές αρθρώσεις.

 

 • Αποκατάσταση και Αποθεραπεία: Η αποκατάσταση του γόνατος ακολουθείται από φυσιοθεραπεία και αποκατάσταση κίνησης, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης ανάρρωση.

 

Η αρθροπλαστική γόνατος αποτελεί μια αποδοτική και ασφαλή λύση για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γόνατο. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες λόγω πόνου και περιορισμένης κινητικότητας, συνομιλήστε με τον γιατρό σας για τις δυνατότητες που προσφέρει η αρθροπλαστική γόνατος.

Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος - Ανώδυνη & Άμεση Θεραπεία
φωτογραφια που δειχνει τον Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασιλόπουλος Αριστομένης Separator Καλέστε τωρα 6943908981 Separator Ορθοπεδικός Παλαιό Φάληρο επικοινωνία Separator Καλέστε μας τωρα για ραντεβού

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου, Παλαιό Φάληρο 175 63

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ. Ιατρείου: 210 2203222

Κινητό: 6943908981

Email: vasilopoulosaris@hotmail.com

Web: orthovasilopoulos.gr

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.